INICI

LA CASA

L'ENTORN

L'HORT

MOLT A PROP

GALERIA

CONTACTE

 

AL BELL MIG DEL PARC NATURAL DEL MONTSENY

La Casa de Turisme Rural Els Vimets es troba al Bell Mig del Parc Natural del Montseny.


Des de la casa es poden observar les magnifiques vistes de les majestuoses muntanyes de Puig Drau, Matagalls, i la Vall de Sant Marçal.


De camí a la casa s’observen la resta de muntanyes del Parc, el Turó de l’Home que sembla que es pugui tocar tot estirant el braç, les Agudes enganxades al Turó, per l’altre costat veurem el Pla de la Calma, tot passant per la Vall de Sant Marçal i per Matagalls.


Des de la Casa Els Vimets es poden fer vàries excursions.


Una d’elles ens portarà fins a la riera de la Bescona que acaba desenvocant al riu Tordera, es tracta d’una excursió per camins que surten des de la casa, i van rodejant la muntanya fins arribar a la riera. Excursió perfecte a l’estiu per refrescar-se i a totes les altres estacions també s’hi pot disfrutar, ja sigui per veure les combinacions de colors de la muntanya a la tardor, els fruits que ens deixa pel camí la primavera, o la gran tranquilitat que ens envolta en ple hivern.

Altres excursions són camins que rodejen la muntanya, que ens porten a llocs des d’on podem obtenir imatges Sensacionals de la Bellesa del Montseny.

Les Agudes i el Turó de l'Home, des del cim de Matagalls
La Creu de Matagalls
El Pantà de Santa Fè
El Faig Centenari de Camí a Sant Segimon
Posta de Sol des del Turó de l'Home
Turó de l'Home

 

Hi ha mil i un llocs per explorar, fer els cims del Parc Natural, des d'on podem arribar a veure Montserrat, els Pirineus, Mallorca...

Visitar tot el Parc Natural de Montseny i disfrutar de la seva Bellesa Immensa i Infinita.