INICI

LA CASA

L'ENTORN

L'HORT

MOLT A PROP

GALERIA

CONTACTE

 

ELS VIMETS

Els Vimets era una casa de masoveria pertanyent a la finca de Can Besa.

Està datada del segle XVIII. Actualment està totalment reformada.

La Casa de Turisme Rural Els Vimets es divideix en dos plantes.

LA PLANTA SUPERIOR

 

 

La planta superior consta d’una sala molt gran on Menjador s’hi disposa un ampli menjador, sala d’estar amb un sofà que es pot adaptar per un altre llit de matrimoni i una tauleta on llegir, gaudir de les vistes, descansar, somniar...

saletaI una cuina totalment equipada. També podeu gaudir de les estones de tranquilitat que dóna la llar de foc.

La Casa disposa també de Rentadora, Rentaplats, Nevera amb Congelador, Torradora, Cafetera de Mà, Escorrataronges manual, Llar de Foc.


 

LA PLANTA INFERIOR

 

 

A la planta inferior hi trobem dues habitacions.

MatrimoniL'habitació de matrimoni, té un armari, dues tauletes de nit amb calaixos i làmperes de taula, a part de la de sostre.

FinestraMatri

Des de la mateixa habitació tenim una finestra que dóna a les muntanyes, és a dir que tenim una vista esplèndida desde dins el llit.

 

DobleL'habitació doble, també té un petit armari, tauleta de nit central amb calaixos i làmpara de nit, a part de la de sostre. Des de la finestra de l'habitació doble també podem contemplar la vista a la vegetació i muntanyes de l'entorn de la casa.

 

BanyA la planta inferior trobem també un bany complert. Que disposa de dutxa, labavo i pica amb un moble on guardar les coses especifiques del bany.

Totes les habitacions estan equipades amb llençols, mantes, cobrellits, coixins i coixineres.